Екип

Кликнете върху името за повече информация

Александър Пожарлиев

д-р Александър Пожарлиев

организационен психолог, преподавател в НБУ

Треньор, фасилитатор и консултант във вътрешнофирмени курсове и обучения по умения за презентиране, лидерство, работа с хора, управление на промяната, ефективен мениджмънт, развитие на мениджъри и екипи, личностни компетенции, самоуправление, коучинг, развитие на обучители и др.

23 год. опит с над 10 000 часа директна работа с групи като обучител и консултант на хора от 6 до 80 годишна възраст, висши и средни мениджъри, служители, студенти, българи, американци, англичани, роми.

Награда на БАПП за 2007 г. за най-добър принос в развитието на психологическата практика в България; Национален приз „Човешки ресурси” за 2007 г. на фондация “Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и списание “Човешки ресурси”.

Галина Грозева

Галина Грозева

психолог, управител на “Трансформация” ЕООД

Треньор, обучител и консултант във вътрешнофирмени курсове и обучения, свързани с мотивация, лидерство, работа с хора, управление на промяната, развитие на мениджъри и екипи, личностни компетенции, самоуправление, развитие на обучители и др. в над 30 чужди и местни организации. Преподавател в НБУ.

20 години опит и над 6 000 часа директна работа с групи като треньор, обучител и консултант на хора от всякакви възрасти, професионални общности и социален статус. Опит в разработване и управлени на десетки проекти за обучение и развитие на служители в различни организации.

Димитър Мартинов

Димитър Мартинов

преподавател по сценична реч, актьор в в трупата на Драматичен театър „А. Будевска” гр. Бургас

Преподавател по сценична реч в СУ “Св. Кл. Охридски”, НБУ и НАТФИЗ. Многобройни роли в театрите “СФУМАТО”, “Възраждане”, “Адриана Будевска” - Бургас, “Ст. Киров”- Сливен, “С. Огнянов”- Русе, Държавен пътуващ театър и др. Филмови роли под режисурата на братя Тавиани, Р.Варние, Ноам Мъро, П.Поети, Ед Базалгети и др.

Два пъти номинации за наградата “А`АСКЕЕР”, носител на награда от Фестивала на камерните театри—Враца.

Виолета Геренска

Виолета Геренска

Мениджър Развитие в ИТ компания

21 години опит в областта на управлението на хора; консултант и обучител в различни поведенчески и мениджмънт тренинги.

В момента управлява организационни процеси по обучение и развитие, както и изграждане на работодателски бранд.

Павлина Йорданова

Павлина Йорданова

Обучител и HR професионалист

19 години опит в областта на управлението на хора; консултант, вътрешен и външен обучител в различни области.

Управлявала е организационни проекти по оценка на представянето, управление и привличане на таланти, повишаване на ангажираността, центрове за оценка, организационно развитие.

В момента води обучения за развитие на преносими, мениджърски, продажбени и други умения.